Wedding Hair Styles

 

Woman, Hair Drying, Girl, Female, Model, Adult

Ik wil graag een aantal van mijn favoriete kapsels voor bruiloften met jullie delen. Het zijn allemaal originele formules, dus je kunt het aankleden of juist aankleden. Elk van mijn stijlen is gemakkelijk te maken en ze zien er geweldig uit.

Laten we beginnen met de 'Romantic Boho'. Als je extra tijd hebt, kun je glitter toevoegen aan het midden van de boho, als je wilt. Draag het in plaats daarvan voor nachtkleding en neem de tijd met de laagjes. Het kan worden gedaan op halflang haar, lang haar of kort haar, en je kunt echt creatief worden met de kleuren. Wist je bijvoorbeeld dat je paars kunt gebruiken voor Aziatische meisjeshaar? Nou, hou het gewoon simpel!

De 'romantische' Chignon. Je kunt ook niet fout gaan met deze look. Hoe het te doen: Breng een rommelige chignon aan rond het gezicht en laat het over je hele hoofd hangen. Houd er wat van op en rond je gezicht. Het is schattig en vrouwelijk, en het geeft je de perfecte hoeveelheid verfijning. Als je die dag lang haar hebt, raad ik je aan om het vast te zetten met een paardenstaart — het houdt het best goed vast. Om de paardenstaart te maken, scheidt u uw haar zodat het helemaal is gekamd. Je kunt een greep of een clip gebruiken om hem op zijn plaats te houden. Neem vervolgens een sectie en plaats deze in de paardenstaart. Soms kun je het de andere kant op draaien. io Neem een ‚Äč‚Äčklein stukje van de exact tegenovergestelde hoek van waar je het in de paardenstaart hebt gedaan en draai het in de tegenovergestelde richting.

Haarstylist Venlo

De Giselle. Iedereen, van Paris Hilton tot Angelina Jolie, heeft deze opgestoken haar gehad. Hoe het te doen: Knip een gedeelte van de voorkant van je hoofd en gooi het over één oog. Het lijkt alsof je niets hebt gedaan, maar dat is niet zo. Wikkel de streng tussen je twee wenkbrauwen, speld hem vast met een badstofdoek of wikkel er zelfs een elastische band omheen.

sisam Neem eerst een pluk haar van onderaf en werk deze in de bovenkant van de French twist. Twig het terug met een draai van de tegenovergestelde soort. Vergeet niet om te blijven draaien, zelfs als het een beetje gekruld lijkt. Nadat je dit hebt gedaan, gooi je het gedeelte van onder de Franse twist. Neem de resterende twist en wikkel het in een knot en bind stevig vast met een strijkijzer. Gebruik geen slingerijzers om het netjes te houden. Het wordt vettig als je dat doet.

sisam tweede, knip de voorkant van het haar in een clip. Leid het haar terug naar Ben't I beautiful?, en knip de achterkant korter. Geef het een lichte vervaging om te passen bij de Ben't I beautiful? Omdat de bovenste laag korter is, mis je de diagonale lijn op het achterhoofd. Zorg dat babyhaartjes de lege plekken opvullen. Als je met een stijltang werkt, gebruik dan platte bruintinten in plaats van zwart om te voorkomen dat het haar jeukt. Als je de uiteinden on-the-fly moet krullen, doe dit dan voordat je het haar uit de clip haalt. Gebruik een stijltang met een opzetstuk dat minstens 10 cm van de hoofdhuid verwijderd is. Buig het een beetje zodat je de haarkrul met je hand kunt pakken. Houd het in je andere hand en breng het naar beneden in het midden.

sisam, ga door met knippen in lagen, totdat je de look krijgt die je wilt. Als je haar na het knippen nog steeds niet recht is, kun je meer knippen, maar zorg ervoor dat je het haar daarna stevig samendrukt. Droog het goed af. De vuistregel is om iets minder te snijden dan je eigenlijk nodig hebt. Als het nodig is, kun je je haar in een paardenstaart binden. Borstel het recht en geef het een heel casual look.

Laseren in lagen zegt dat het er netter en gladder uitziet dan een rechte snit, maar het hoeft niet altijd in lagen te gebeuren. Soms is alles wat je nodig hebt een snelle klap uit je gezicht.

Scroll to top