Mij Salon in Bergen

Witte En Bruine Stoelen In Een Salon

Mijn salon in Bergen op Zoom biedt niet alleen oppervlakkige behandelingen aan, maar ook een uitgebreid scala aan meer uitgebreide schoonheidsbehandelingen, zoals het plukken van wenkbrauwen, het epileren van ogen en het harsen van lippen.

Sommige van deze behandelingen worden uitgevoerd op verlamd haar, wat door de jaren heen een van mijn specialiteiten is geweest, dus het was een hele uitdaging om de juiste manier te vinden om dergelijke behandelingen te presenteren en obstakels te vermijden, en dat was een interessante wegversperring. Ik wist dat ik me moest laten registreren bij het Staatsdepartement voor Cosmetologie om een licentie te krijgen en omdat ik zo professioneel mogelijk wilde zijn.

Ik was de plaatselijke expert op het gebied van wenkbrauwen en gezicht, maar ik kon nooit een geschikte opleiding voor een personeelslid ontdekken en toen ik er een vond, realiseerde ik me wat een enorme taak het is om iemand op te leiden in het schoonheidsvak.Om een 'A' te krijgen op een college aanvraag, moet je weten hoe je make-up aanbrengt, hoe je ze recht maakt/borstelt/verstevigt, hoe je een pincet gebruikt en echt bedreven zijn in het knippen, kleuren en dan hoe je make-up aanbrengt. Ik wil dat mijn werknemers plezier hebben in hun werk en ze moeten zich op hun gemak voelen bij de behandelingen die ze uitvoeren. Andere vaardigheden die ik realiseer zijn charisma en geduld wanneer je [een deel van het uitdagende proces] haar of andere ongewenste behandelingen moet kleuren en/of verwijderen bij de clientèle van de salon. Timmerlessen voor ervaring met de gereedschappen en technologie die ik zal gaan gebruiken. Oh, en zeker een begrip van de gezondheidsrichtlijnen in de staat Georgia.

Nu moet ik nog verschillende dingen bekijken zoals vergunningen, verzekering, aansprakelijkheidskwesties en dan moet ik een financieel overzicht van de opstart maken en het papierwerk klaar krijgen om in te dienen bij de effectenwetgeving. Maar die komen er binnenkort aan en ik moet ook klaar zijn om mijn website klaar te maken. Ook zal ik mijn pool van gekwalificeerd personeel voor mijn nieuwe salon in een mum van tijd moeten vinden en ik heb maar een korte tijd om dingen op gang te krijgen zodat ik zal weten wat voor soort personeel nodig is als ik haalbaarheid doe. Ik zal een groepsrondleiding doen in mijn nieuwe salon en dan zal ik kunnen zien hoe het eruit ziet met een blik op de verschillende kamers, over de receptioniste en zou de ervaring positief zijn alvorens te beslissen?

Dan moet ik mij ook nog voorbereiden en een aantal basisvoorbereidingen treffen op het gebied van gezondheid, schoonheid en veiligheid in de zaak. Moet ik de juiste apparatuur aanschaffen? Heb ik een verzekering nodig voor de ruimte, de producten en de werknemers? Wat zijn de cosmeticawetten in de staat waar ik gevestigd zal zijn? Wie zal ik in dienst nemen?

Ik moet ook reclamemateriaal en publiciteit voor de zaak kopen en vervolgens uitzoeken waar ik de belangrijkste promotiecampagnes ga voeren om mijn salon echt van de grond te krijgen en de zaak te laten draaien!

Dan, natuurlijk, moet mijn papierwerk en boekhouding in orde zijn, want je weet hoe deze business is nogal een getallen spel, wat betekent dat als je niet beschikt over een winkel teken in de voorkant, moet u een bord daar te hebben om de nieuwsgierigheid van klanten te stelen over uw winkel. Je zult ook mijn inventaris moeten organiseren en laten beheren door iemand anders. En natuurlijk, zal ik moeten beginnen te betalen voor mijn verzekering. Rondkilometers moeten worden betaald en op tijd betaald, want zo niet, dan kunt u aansprakelijk zijn voor boetes. Als ik deze wannabe voor mezelf zou doen, zou ik al deze stappen zeker overslaan en zou ik iemand moeten zoeken die het voorbereidende werk voor mij doet. Schoonheidssalon Bergen op zoom

Ik zal dit allemaal doen naast het organiseren van modellen en personeel en nu ik gesetteld ben in mijn nieuwe salon, zal ik een scherp oog moeten houden op alle dingen die zich aandienen. Mijn trouwe computer zal het waarschijnlijk zijn als ik moeite heb met één of twee handelingen en daarom heb ik iemand nodig die mijn zaak soepel laat verlopen zodat ik niet te veel tijd besteed aan dingen waarvan ik denk dat ik er uitzonderlijk goed in ben maar waarvan de rol minimaal is.

Scroll to top