How to Get a Good ears

Danielle was de eerste die een reeks pentalsha-piercings begon, nu zijn er vijf lijnen die allemaal wachten om gevuld te worden. De eerste dag was een beetje eng, ze zei: "Ik had er een in de mond en ik dacht dat het pijn zou doen, dus ik beet erin, helaas deed het pijn!" We lachen allemaal en maken grappen over pijn en hoe het zou voelen, maar we maken nooit grappen over de verbaasde blikken van het zien van iemand anders die lijdt aan zijn piercing. Soms kan het een beetje gênant worden, maar je leert erom te lachen en verder te gaan.

Ik denk dat het belangrijkste om te beseffen is dat piercings vaak niet permanent zijn. Het maakt niet uit hoe permanent je tatoeage is, als je er moe van wordt of als je lichaam beweegt, verplaats je hem, de piercing gaat bewegen en je zult een nieuwe moeten hebben. Het zou niet moeten uitmaken dat het een beetje pijnlijk is, het zal genezen en het zal teruggaan, en je zult het na een paar maanden of zo opnieuw moeten doen.

Elke pijn is een kleinigheid als je rekening houdt met de gevolgen van het niet krijgen van een goede piercer. Ik ben er vrij zeker van dat als willekeurige mensen me zouden vertellen dat ze naar een betrouwbare piercer waren gegaan, ze het bedrijf onmiddellijk zouden verlaten. Je vertrouwt gewoon niemand, en vooral geen professional die niet de beste trucs kent om daar te breken. Een slechte piercer kan slechte resultaten voor je betekenen, vooral als je een gevoelige huid hebt.

In onze salon hebben we een aantal leuke stijlen die op jouw lichaam worden gemaakt. U kunt ze zelf kiezen, maar wij maken ze zo dat ze goed aansluiten op uw huid en comfortabel zijn. Het is ook erg belangrijk om een ​​goede piercer te hebben, dus als je de tijd neemt, vind je de juiste.

taart onder piercings, evenals volledige piercings) zullen erg moeilijk te krijgen zijn, dus als je ze gaat laten doen, wil je er zeker van zijn dat je ze goed doet. Je wilt er zeker van zijn dat iedereen een goede oor-, neus- en keelpiercer gebruikt. Ik ben er vrij zeker van dat als je een piercing probeert die niet correct is gedaan, je ervoor zult boeten met pijn.

Ik stel voor dat je de tijd neemt om veel vragen aan je piercer te stellen, te vragen hoe nieuw de piercer is, te vragen hoeveel gaten ze hebben, te vragen wat voor soort pistool ze gebruiken, enzovoort. Een goede piercer zou graag al je vragen willen beantwoorden, en zo niet, dan is het misschien tijd om een ​​nieuwe te zoeken.

Ik denk ook dat je een piercer moet kiezen die je leuk vindt. Niet alleen dit, maar ze moeten ook een goede houding hebben en professioneel zijn in wat ze doen. Niemand wil te maken krijgen met een piercer die nep of aangler is. Je wilt iemand vinden die graag over hun kunst en hun werk praat.

Ik hoop dat deze gids u heeft geholpen bij het plannen van hoe u voor het eerst gaatjes in uw oren krijgt. De eerste keer dat je het voor elkaar krijgt, wens ik je veel succes en geniet van je nieuwe stijl!

Scroll to top