How to Care For Your Hair

young beautiful woman with perfect skin - schoonheidssalon stockfoto's en -beelden

Als je je haar dagelijks wast met goedkope shampoo, wordt de keratine die door onze hoofdhuid wordt uitgescheiden, weggespoeld. Het wordt zink- en magnesiumhoudend en verliest zijn vermogen om ons haarverlies te bestrijden en glanzend te worden. Om dit te corrigeren moeten we ons haar van binnenuit voeden met keratine. Keratine is een supplement dat in de bloedbaan wordt geschoten en het haar glanzend en gezond maakt. Het komt van nature voor in de huid, tanden en nagels.

Semi-permanente kleur zal door het bleekmiddel worden weggewassen. Het product zal je haar verven maar ook sterk verminderen, in sommige gevallen zelfs verdwijnen. Het is het beste om dit product te gebruiken op haar met grijze tinten.

Keloid is vergelijkbaar met een collageenproduct. Het is een hard eiwit en helpt het lichaam bij het opbouwen van spieren. Helaas helpt het het lichaam ook bij het rimpelen. Dit is misschien oké voor sommige cosmetica, maar niet voor je haar.

corrigeren, omvormen en rechttrekken

veerkracht en hulp bij littekens

groeistimulatoren

alleen voor uitwendig gebruik – niet inwendig gebruiken – lees het productetiket

algemene gezondheid

hoofdhuidvriendelijk – vermijd wrijving of wrijving op de hoofdhuid

het product moet vrij zijn van agressieve chemicaliën

vermijd zoveel mogelijk contact met de huid (bijv. jassen, borstels, kammen en borstels)

draag loszittende kleding zonder handvatten

houd u aan deze algemene tips voor salonverzorging

Thuis voor je haar zorgen

1. Gebruik milde shampoo – kies je shampoo zorgvuldig. Shampoos met sterke chemicaliën erin zullen je haar beschadigen.

2. Gebruik een milde conditioner – breng het voorzichtig maar stevig aan. Probeer het gebruik van strijkijzers en stijltangen te vermijden, tenzij het haar droog is. Deze apparatuur beschadigt het haar en kan een maand aan slijtage toevoegen

3. Shampoo and conditioner to be used together should be the same brand . . . and be used each day . . . unless your had a 'good' shower today.

4. Use hair dryer with diffuser attachment. Dryers with several settings on heat setting, will dry the hair from the inside out. Replenishing the moisture will help the cuticle to lay flat.

5. When finished shampooing, very gently squeeze the water out of your hair. Instead of vigorously rubbing, pat your hair dry, always pat, never rub.

6. Shampoo zelden meer dan één keer per week. Een snelle wasbeurt in heet water zal de dode huidcellen en talgklieren op de hoofdhuid verwijderen. Op deze manier zal de olie niet opnieuw opbouwen.

7. Conditioner kan achteraf worden aangebracht als je haar erg droog is. Zorg er echter voor dat u het niet te dik aanbrengt. In plaats van conditioner aan te brengen en vervolgens af te spoelen, spoelt u de conditioner eerst af en brengt u deze vervolgens opnieuw aan.

Scroll to top