Hoe minerale make-up aan te brengen

Bruidsmake-up Rotterdam

Handwerk, een miljardenindustrie Sinds het begin van de mensheid bestaat er een miljardenindustrie voor de verkoop van veelal onverbeterlijke Nepnagels en Beauty producten. Het is een goed idee om het bij bekende merknamen te houden. Hoewel u kunt kopen een aantal goede kwaliteit synthetische borstels tegen een redelijke korting, groothandel is waar vind je de beste deals.

Deze business is zich terdege bewust van het belang van kwaliteit, er is een verschil tussen een lage kwaliteit nep product en een hoge kwaliteit handgemaakte product. Online groothandel markten zijn enorm populair, in feite, ze worden betutteld door veel van de A-list beroemdheden. De reden? Celebrity schoonheid geheimen worden verkocht groothandel. DezeUMF Minerals, MAC, Children’s Place en vibeCosmetics zijn slechts enkele van de merken die zich online hebben gevestigd.

Er zijn een paar andere schoonheid essentiële soorten van fundamentele biologische materialen die ook beschikbaar zijn op wholesale kosten. Kokosnoot, olijf, of palmblad pantser, liposuctie, tanden bleken producten (voor filmsterren), en gezichtsbehandelingen (voor elk seizoen). Deze kunnen worden behandeld zoals u uw eigen huid zou behandelen met scrubben, hydrateren, en bescherming tegen de zon.

Vergelijk Mineralen met vossenborstels en Beverley Hills 7 minuten lift. De meesten van ons wordt verteld dat mineralen beter zijn voor onze huid. Hoewel dit waar is, als je iets zoekt dat goed werkt op je gezicht, zoek dan naar een make-up lijn die speciaal voor dat doel is ontworpen. Als je ‘s avonds minerale make-up gaat gebruiken, kies dan een lijn die speciaal voor ‘s nachts is.

Als u de hele dag make-up draagt, kies dan een lijn die ook als camouflagemiddel kan dienen en/of eventuele onevenwichtigheden kan corrigeren. Het is maar al te gemakkelijk om ‘s avonds te vervallen in een ritueel van make-up aanbrengen. De beste oplossing is een lijn te vinden die ontworpen is om twee dingen te doen. A.) Make-up en B.) Oogbescherming. Maar het belangrijkste is dat je de producten niet te veel gebruikt. Je wilt niet eindigen met donkere kringen of dat vreselijke lijntje onder je ogen.

Tot slot, een van de beste lessen die ik heb geleerd op de Make-up School is om nooit te lang make-up te dragen. Ik kan me niet herinneren hoeveel studenten naar huis gingen met permanente zwarte lijnen onder hun ogen omdat ze urenlang in de gloed van hun make-up hadden gezeten. Make-up School is een fantastische plek om deze dingen opnieuw te leren. ForethylandShopping.com is een online bron voor al uw minerale make-up behoeften.

Tenslotte nog een paar goede tips voor het onderhoud van uw nieuwe look:

Nu dat je weet hoe je minerale make-up aanbrengt, probeer het. Ik hoop dat u uw nieuwe look net zo mooi vindt als altijd.

Koop een polijstsponsje. Dep een beetje mineraalpoeder in het uiteinde en wervel het sponsje ermee. Snel en zachtjes wervelen. Veeg vervolgens het teveel weg.

Als u rimpels hebt, kunt u ze wegpoetsen met een polijstsponsje om de randen te verzachten. Of gebruik een mildere rimpelcrème en breng deze met ronddraaiende bewegingen aan op de uiteinden.

Als u donkere kringen onder de ogen hebt, neem dan een camouflagekwast en dep een beetje kleur onder de kringen onder de ogen en over de wallen. Wrijf de camouflagestift niet uit, maar dep hem lichtjes op.

Breng mascara aan. Het ziet er beter uit bij degenen die rechte en verzorgde wenkbrauwen hebben. Bedek eerst de onderste wimpers en dan de bovenste.

Neem een losse, transparante poeder zoals doorschijnende of getinte moisturizer. Het is de glans. Breng het aan met korte, vederlichte streken.

Corrigeer de wenkbrauwen. Vervaag het lijntje dan.

Vloeibare lijntjes zijn makkelijker te zien dan poeder. Breng een lijntje op dezelfde manier aan als je met oogschaduw hebt gedaan. Zet met je blenderkwast een lijntje in het midden, volg de vorm en breng het aan van het midden van het oog naar buiten toe. Vervolgens vervagen.

Krul je wimpers. Breng daarna snel de mascara weer aan.

De gevaren van make-up kwasten

Dit is een lijst van de gevaren van make-up kwasten:

Aan het eind van de dag is het makkelijk om een kwast uit je la te pakken die ongebruikt rondslingert. Misschien ben je ze zelfs helemaal vergeten! Of je ze nu in je badkamer of slaapkamer hebt staan, ze kunnen een geweldig hulpmiddel zijn om je te helpen cosmetica aan te brengen als je geen tijd of vaardigheden hebt. Maar het gebruik van je wimperkruller, wimperkruller, of wimpermascara kan tot veel meer leiden dan je zou denken.

Scroll to top