Hoe kiest u de juiste rode overall voor uw volgende buitenavontuur

Rode overall

Als je denkt aan de perfecte kleren om te dragen tijdens het kamperen, denk je waarschijnlijk aan de zware nylon en t-shirt laag die je warm kan houden in elk seizoen. Gelukkig zijn er een verscheidenheid van andere opties beschikbaar die een meer casual flair hebben. Als u op zoek bent om te gaan allemaal uit dreadlocked en paintballing zonder afbreuk te doen aan uw gevoel voor stijl, kijk niet verder dan een rode overall. Deze veelzijdige broek is geweldig om overal te dragen, van dagwandelingen tot wilde feesten en alles daar tussenin. Hij is ook perfect voor als je hem meteen na het aankleden wilt kunnen uittrekken zodat iedereen weet wie de grootste wildebras is! Als je een buitenmens bent, is de kans groot dat deze lijst van 10 rode overalls je niet zal afschrikken om wat kleur te gebruiken tijdens je volgende kampeertrip. Van concealer tot comfort factor, hier is hoe je de juiste rode overall voor uw volgende outdoor avontuur te kiezen.

Combineer je overalls met de juiste top

Als je voor de klassieke look gaat, koppel je overalls dan met een overhemd met knoopjes. Dit zal helpen voorkomen dat het zweet in je ogen loopt en ook voorkomen dat de kleur door je kleding heen te zien is. Als je meer een casual type bent, ga dan voor een ruimvallende top die ervoor zorgt dat er minder vocht op je torso komt. Zo blijft u comfortabel en droog, zelfs als het weer wat warmer wordt.

Combineer je overall met de juiste top

Als je op zoek bent naar een meer getailleerde look, kies dan voor een top die aan de voorkant een beetje naar beneden komt. Zo houdt u het vocht binnen de perken en ziet u er toch strak en professioneel uit. Als je het niet erg vindt om wat nonchalanter met je outfit om te gaan, is een open overhemd perfect om de zon uit je ogen te houden en het zand uit je ogen, maar ook je huid.

Vergeet de rode cape en hoed niet!

Als u van plan bent uw overall te dragen als u in het veld bent, is het een goed idee om ook een sjaal of muts te dragen. Zo bescherm je je hoofd tegen de zon en voorkom je dat er zand in je ogen komt. Als je niet zo’n petje op hebt, kun je altijd nog je zonnebril dragen, die helpt om de zon uit je ogen te houden en ook het zand uit je ogen.

Vergeet de rode vuurstarter niet.

Als u van plan bent op het doen van veel backpacken, zult u waarschijnlijk wilt dragen een paar van brand starters met u. Om je vuur brandende te houden de hele dag, elke dag, moet je het aangestoken houden. Om te voorkomen dat het vuur uitgaat op warme, droge dagen, kun je overwegen om een rode fire starter te gebruiken. Je kunt deze kopen bij de meeste kampeer- of outdoorwinkels, of je kunt er zelf een maken. Als je de geur van brandende bladeren en stokken niet erg vindt, kun je kiezen voor de blauwe fire starter. Als je meer van geel vuur houdt, ga er dan voor.

Ga helemaal uit je dak met wat hete saus en een drankje naar keuze

Voor een meer wilde en bacchanale look, voeg een vleugje rood toe aan je drankje naar keuze. hete saus en rum zijn een klassieke combinatie die een mooie kick van kleur zal toevoegen aan je favoriete drankje. Aloë vera is een geweldige plantaardige moisturizer die kan worden gebruikt als een alternatief voor oliën als het gaat om het hydrateren van je huid. Dit kan een zeer effectief vochtinbrengend middel zijn als het regelmatig wordt gebruikt. Je kunt ook rode voedingskleurstof aan je drankje toevoegen om een intensere kleur te krijgen. Het is zelfs mogelijk om rode kleurstof toe te voegen aan uw havermout als u op zoek bent om nog creatiever te worden met uw maaltijd ideeën.

Tot slot, is rood het nieuwe zwart?

Als u op zoek bent naar een meer ontspannen stijl van kamperen, zal een rode overall met een witte of lichtgekleurde top geweldig werken. Als u op zoek bent naar een meer wilde en bacchanale look, voeg een vleugje rood aan uw drankje van keuze. Als je meer een casual type bent, kun je ook proberen je overalls te combineren met een loszittende top die ervoor zorgt dat er minder vocht op je torso komt. Zo blijf je comfortabel en droog, zelfs als het weer een beetje warm begint te worden.

Scroll to top