De beste natuurkapper van de stad!

natuurkapper

Wist je dat er een plek in de stad is voor echt goede, betaalbare kappers? Als je op de meeste mensen lijkt, is de kans groot dat je het woord “naturel” al eens hebt gehoord. Het is waarschijnlijk iets dat ter sprake kwam tijdens een van uw kappersafspraken of nadat u een consultatie had bij een van uw favoriete salons. Of het nu is omwille van je kleur, de lengte van je dikke coupe, of dat het gewoon een indicatie is van hoe hoog je salon aangeschreven staat, naturals zijn een bekend gegeven geworden in de industrie. De term is precies gaan betekenen wat hij betekent: iedereen die traditionele lokken en haarverzorgingspraktijken draagt, wordt een naturall genoemd. Neem Contact op met Natural Hairdo en maak een afspraak met de Natuurkapper.

Wat maakt een goede naturel?

Sommige mensen noemen zichzelf naturel en er zijn verschillende manieren om dat te doen, maar in onze cultuur noemen we het meestal “natuurlijk zijn”. Laten we eerlijk zijn, je kunt niet natuurlijk zijn als je geen problemen hebt met het weer. Het klimaat in je buurt maakt het koud en je bent hard op zoek naar oplossingen. Natuurlijk haar is iets waar je trots op kunt zijn, niet alleen om zijn natuurlijke schoonheid maar ook om zijn kracht en gezondheid. Hier zijn 5 dingen die je in gedachten moet houden als je een geweldige naturel wilt zijn: Investeer in goede producten – Natuurlijke producten hebben het veel makkelijker om de dagelijkse beslommeringen van het moderne leven te overleven. Producten zoals natuurlijke knikken, deep conditioners en conditioners zijn ideaal wanneer je haar lang en nat is. Gebruik natuurlijke ingrediënten – Het zijn de natuurlijke ingrediënten die je haar zo mooi en sterk maken. Natuurlijke producten werken beter bij dikker haar omdat ze minder veerkracht hebben en veerkracht is een goed teken. Gebruik geen chemicaliën en conserveringsmiddelen – Er komen zowel goede als slechte dingen in je op als we dagelijks aan “natuurlijke” producten denken. We generaliseren natuurlijk, maar biologische producten, zoals biologische kimono sokken, zijn enkele van de meest gekoesterde items in ons leven. Helaas zijn chemicaliën en conserveringsmiddelen ook moeilijk te doden, dus uw natuurlijke producten zullen altijd sterk en gezond blijven.

De beste haarverzorgingsroutine

Als je lang en nat haar hebt, heb je geluk. Er zijn tal van technieken om uit te kiezen als het gaat om het vlechten van je haar. De meeste kappers hebben een specifieke techniek die je kunt gebruiken om je haar lang en nat te beheren. Velen hebben ook een specifiek product om je haar gemakkelijker in model te brengen, zoals een deep conditioner. De meeste kappers hebben ook een rubriek “voor lang droog” of “voor lang nat” waar ze hun specifieke technieken bespreken om je haar lang en droog te behandelen. Dit is een goed idee, want je wilt niet naar je kapper gaan met de vraag: “Wat moet ik doen?”

Naturel in actie

In de winter, wanneer ons haar het droogst en het meest in de war is, is het tijd om onze naturals te bezoeken. We gebruiken dan vooral natuurlijke producten, omdat we buiten zijn en geen toegang hebben tot de uitdrogende werking van een droge haardroger. De meeste naturals hebben een aanbevolen temperatuur voor hun producten die ideaal is voor het haartype waarnaar je op zoek bent. Ze worden ook verondersteld gemakkelijk te gebruiken te zijn, zodat je niet elke dag een uur of meer hoeft te spenderen om je haar te reinigen. Wij houden echt van de manier waarop natuurlijke producten in ons haar werken. Ze blijven zitten terwijl wij ons ding doen, en ze veroorzaken geen puistjes. Bovendien klonteren ze niet samen en raken ze niet verstopt zoals chemicaliën of vettig voedsel doen.

Scroll to top